All for Joomla All for Webmasters

Szállítási információk belföldre, külföldre

BELFÖLDI SZÁLLÍTÁS ESETÉN

Utánvéttel történő rendelés esetén:
szállítás futárszolgálattal: 1250 Ft.

Előutalással történő rendelés esetén:

szállítás futárszolgálattal: 990 Ft.

A megrendelés befejezését követően a rendszer automatikusan kiküldi a megrendelése másolatát. Ha nem kapta meg az emailt, először nézze meg a levelező rendszere Spam mappáját. Ha itt sem található a visszaigazoló email, akkor a rendelés leadása sikertelen volt. Kérem, ebben az esetben emailben vegye fel velem a kapcsolatot.

Az utaláshoz szükséges adatok:
Bankszámlaszám: 10404845-00011232-00000005 (Kereskedelmi és Hitel Bank)
Jogosult:              Kovács Tímea
Közlemény:          Megrendelés azonosítója!!!

Személyes átvételre nincs lehetőség, a rendelések kizárólag online, házhoz szállítással rendelhetők.A megrendelések kézbesítését belföldön a DPD végzi. A megrendelt termék/termékek ellenértékét utánvét esetén a futàrnak kell kifizetni, a szelvényen feltüntetett érték alapján. A szállításért és a csomagolásért semmilyen burkolt felárat nem számítunk fel. A számlát a csomag tartalmazza. Az áru a teljes vételár kiegyenlítéséig az Eladó tulajdonát képezi, sem zálogul, sem fedezetül nem szolgálhat. A küldemény átvételekor a futàr jelenlétében ellenőrizze annak sértetlenségét. Ha a küldemény sérült és nincs hozzá mellékelve a sérülésről szóló kárfelvételi jegyzőkönyv, a szállítóhoz forduljon reklamációjával. Az Eladó nem vállal felelősséget a szállítás, továbbítás útján történő károkért. Amennyiben a szállítás során a küldemény kézbesítése a Vevő hibájából adódóan sikertelen, ennek tényéről a DPD értesítést küld a feladónak. Ebben az esetben felvesszük Önnel a kapcsolatot és megkíséreljük a termékek ismételt továbbítását. Ebben az esetben az összes szállítási költség a Vevőt terheli. 

A visszaküldött küldeményt nem áll módunkban átvenni abban az esetben, ha az portóval, értéknyilvánítással vagy utánvéttel terhelt.

 

KÜLFÖLDI SZÁLLÍTÁS ESETÉN - Bankszámlára történő utalással

 Az alábbiakban felsorolt országokba futárszolgálattal történő szállítással küldjük a megrendelt termékeket, az utalás megérkezése után! Amennyiben a megrendelés átutalásos teljesítése a rendelés leadását követően 5 napon belül nem történik meg, a rendelés törlésre kerül!!!
A szállítási határidő országonként eltérő. A szállítási időbe a szombat vasárnap, valamint a magyarországi ünnepnapok nem számítanak bele.

A csomagot arra a címre küldjük, melyet a megrendelés során megadott. Ha Ön rossz vagy hiányos címet adott meg, nem vállalunk felelősséget a zavartalan szállításért. Ebben az esetben minden felmerülő költség a megrendelőt terheli.
A csomagban található számla ÁFA nélkül (alanyi adómentes) van kiállítva. A megrendelő felelőssége, hogy utána nézzen, hogy az országába történő szállításnak milyen beviteli- és Vám szabályai vannak. A vám költségei teljes mértékben a megrendelőt terhelik és az Ő felelőssége ennek esetleges befizetése. A Légióskatona webáruház nem kötelezhető arra, hogy az adott országba történő vámkezelési szabályokról és feltételekről a vevőt tájékoztassa.
Ajánljuk, hogy a megrendelés előtt nézzen utána a vámkezelési szabályoknak!
A megrendelés a Légióskatona webáruház részéről teljesítettnek tekintett abban a pillanatban, mikor a megrendelést a szállító cégnek átadtuk. A megrendelőnek a küldemény azonosítóját emailben elküldjük. A küldemény azonosítójának megadása/elküldése után  a megrendelő a megbízója a szállító cégnek. A szállítással kapcsolatos felmerülő problémák esetén a vevőnek kell a reklamációját intézni a szállító cég felé és a Légióskatona webáruház semmi esetben sem hibáztatható, vonható felelősségre. (pl. késés, a megrendelés részleges vagy teljes elvesztése, hibás kézbesítés, rossz címre történő kézbesítés vagy bármilyen külső dologból fellépő hibás teljesítés).
Felhívjuk a kedves megrendelők figyelmét, hogy mielőtt átveszi és aláírja az átvételi bizonylatot, győződjön meg a csomag sértetlenségéről.
Az átvétel során ha a vevő hiányosságot vagy rossz állapotot/sérülést fedez fel a csomagon, köteles megtagadni a csomag átvételét, de arra is köteles, hogy az erre az esetre vonatkozó nyomtatványt pontosan, precízen kitöltse, a pontos dátumot ráírja, aláírja, megadja pontosan az átvétel megtagadásának okát. Ajánlott levélben ezt a nyomtatványt a szállító cég felé kötelessége elküldeni és egy másolatot pedig a Légióskatona webáruház részére.
  Az átvételt követő 7. naptól a megrendelést átvettnek, elfogadottnak tekintjük a vevő részéről. Ezután reklamációt már nem áll módunkban elfogadni!

Ha a megrendelő többszöri alkalommal nem veszi át a csomagot és visszaküldésre kerül, mindenféle felmerülő költség a vevőt terheli.

Csere esetén a postaköltség illetve az árkülönbség kifizetése a vevőt terheli. A webáruház részére visszaküldött küldeményt nem áll módunkban átvenni abban az esetben, ha az portóval, értéknyilvánítással vagy utánvéttel terhelt. A Légióskatona webáruház kizárólag sérülésmentes, teljesen ép termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a Vevő részére megtéríteni. Amennyiben a termék sérült, koszos, rossz állapotú, úgy a Légióskatona webáruház  a termék árának visszafizetését megtagadhatja.

A visszaküldési költség a vevőt terheli.
Abban az esetben ha a vevő több alkalommal, indokolatlanul visszaküldi a terméket, a Légióskatona fenntartja a jogot a további küldés megtagadására.
A Légióskatona webáruház kicseréli vagy visszafizeti a termék értékét (szállítási költség nélkül) 30 napon belül, a csomag átvétele után. A visszafizetés utalással történik annak a személynek a részére, akinek a számla ki lett állítva. A kifizetés kizárólag a kiállított számla ellenében történik.


Az utaláshoz szükséges adatok:
Bankszámlaszám: 10404845-00011232-00000005 (Kereskedelmi és Hitel Bank)
IBAN: HU93104048450001123200000005
Jogosult: Kovács Tímea
BIC/SWIFT: OKHBHUHB
Közlemény:     Megrendelés azonosítója!!!

Ausztria5100 Ft
Anglia6700 Ft
Cseh Köztársaság5130 Ft
Franciaország7750 Ft
Hollandia5900 Ft
Lengyelország5940 Ft
Németország5900 Ft
Olaszország7770 Ft
Románia3900 Ft
Spanyolország9600 Ft
Svédország9600 Ft
Szlovákia3500 Ft
Szlovénia5100 Ft

 Amennyiben a felsorolt országokon kívül más országba szeretné a rendelését kérni, vegye fel velünk a kapcsolatot!